Bloggnorge.com // stikk
Start blogg

stikk

om vaksiner, frihet og helse

Om flokkimmunitet

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Om flokkimmunitet - Skrevet fredag 27. februar , 2015 kl. 23:30

 

«Teorien om flokkimmunitet opererer med forskjellige grader av vaksinasjonsdekning for de forskjellige infeksjonssykdommer for at den angivelige flokkimmuniteten skal oppstå. Disse grader av vaksinasjonsdekning kalles for «flokkimmunitetsterkelen».

Mens teorien om flokkimmunitet intuitivt sett har mye for seg, så er dette bare en matematisk modell som svikter fullstendig i praksis da den er basert på følgende gale premisser:

1. At en vaksine virker beskyttende på 100 % av mottakerne. En vaksine virker imidlertid ikke beskyttende på 100 % av mottakerne (dvs. at vaksinen ikke resulterer i antistoff-produksjon, og antistoff-produksjon er heller ikke en garanti for reell beskyttelse).

2. At de vaksinerte som vaksinen hadde virkning på, er beskyttet livet ut. Det var imidlertid bare på 1800-tallet at noen trodde på dette, men selv da erfarte mange at dette ikke stemmer. Nå vet man at beskyttelsen som de fleste av vaksinene gir, ikke varer lengre enn 5-10 år. To amerikanske studier fra 2012 viste at FEM doser av den acellulære kikhostevaksinen, som Norge innførte i 1998, har sterkt avtagende beskyttelse allerede etter tre år! Skal da hele befolkningen vaksineres hvert tredje år?

3. At den vaksinerte stopper spredningen av virus. Imidlertid, ingen benekter at selv om man er immun, vaksinert eller ikke, så kan man overføre sykdomsfremkallende virus (både villvarianten og vaksinevarianten i de tilfeller der levende virus brukes) til andre.

4. Den engelske Wiki-artikkelen «Herd immunity» nevner et fjerde premiss som den matematiske modellen om flokkimmunitet hviler på, nemlig at befolkningen er «godt blandet». Den samme Wiki-artikkelen sier at befolkningen IKKE er godt blandet.»  Rolf Kenneth Myhre

Denne artikkelen må leses i sin helhet:

Gir høy vaksinasjonsdekning høy flokkimmunitet?:

http://www.rolfkenneth.no/Vax-E_Flokkimmunitet.html

 

Fagfolk om flokkimmunitet:

 

 

 

 

 

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.